Pınar Altuğ

Pınar Altuğ 2 Eylül 1973 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi.

Liseyi St. Banoit Fransız Lisesinde okudu.

1992 yılında, henüz daha lise ikinci sınıfta iken mankenlik yapmaya başladı.

1993 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme bölümüne girdi.

1994 yılında Türkiye güzeli seçildi. Türkiye güzeli seçildikten sonra, işlerinin yoğunluğundan ötürü eğitimini yarıda kesti.

1995 yılında ‘Çok Özel’ ile Tv hayatı başladı. Çeşitli Tv programlarında sunuculuk yaptı.

1995*1998 yılları arasında çeşitli magazin programları sunuculuğu yaptı.

1999 yılında ‘Pınar'ın Yemek Zevki’ isimli programı yapmaya başladı ve ardından mankenliğe veda etti.

2000 yılında Umut Elçioğlu ile evlendi. Elçioğlu ile 3 yıl evli kaldı.

2001 yılında ‘Çocuklar Duymasın’ isimli dizide ‘Meltem’ karakterini oynadı. Daha evvelinde bazı dizilerde rol almıştı ama asıl şöhretini ‘Çocuklar Duymasın’ ile kazandı. ‘Çocuklar Duymasın’ dizisini ‘Omuz Omuza’, ‘Davetsiz Misafir’ ve ‘İlk Aşkım’ dizileri takip etti.

2003 yılında ‘Pınar'ın Mutfağından’ adındaki yemek kitabını çıkardı.

Bu dönemde eşi askerdeyken başka biriyle birliktelik yaşadığı dedikodusu yayıldı.

Bu kişinin, eşinin yakın arkadaşı Tony Teodorakis olduğu ortaya çıktı. (Bu aşk, Pınar’ın, ‘Çocuklar Duymasın’ dizisinden ayrılmasına da neden oldu.)

Boşanma süresince bu haberleri yalanlayan çift, sonraları kameralara beraber görünmeye başladı ve birlikteliklerini itiraf etti.

2003, 25 Eylül tarihinde eşi Umut Elçioğlu' ndan ayrıldı.

2004 yılında ‘Türkiye'nin Yıldızları’ programını sunmaya başladı.

2005 ve 2006 yıllarında da ‘Türkiye'nin Yıldızları’ programını sunmaya devam etti.

Altuğ, Tony Teodorakis aşkını bitirmeden kendisinden 9 yaş küçük oyuncu Yağmur Atacan ile beraber olmaya başladı. Sonra Tony Teodorakis’le olan beraberliğini bitirdi.

Ardından Yağmur Atacan’la, 2007 yılının Eylül ayında nişanlandılar.

Diskografisi...

2006 İlk Aşkım

2006 Deli Dolu

2005 Davetsiz Misafir

2004 Omuz Omuza

2002 Çocuklar Duymasın

1999 Kurt Kapanı

Televizyon programları...

2007 Bir Dilek Tut

2007 Sizi Böyle Alalım

2004*2005*2006 Türkiye'nin Yıldızları

2003 Kahvaltı Saati

1999 Pınar'ın Yemek Zevki

1995 Çok Özel

Kitapları...

2003 Pınar'ın Mutfağından

Ödülleri...

2004 Altın Kelebek, En İyi Kadın Oyuncu (Çocuklar Duymasın)

Aşkları...

Umut Elçioğlu, (3 yıl evli kaldı)
Tony Teodorakis,
Yağmur Atacan (Eylül 2007’de nişanlandılar)

Pınar Altuğ ile ilgili haber ba?l?klar?
Pınar Altuğ anne oldu
İşte Pınar Altuğ’un bebeği
İşte hamile Pınar Altuğ!
İşte hamile Pınar Altuğ
Diger Biyografiler
Barış Manço
Barış Manço
Ajda Pekkan
Ajda Pekkan
Laetitia Casta
Laetitia Casta
Nurgül Yeşilçay
Nurgül Yeşilçay
Copyright© 2008 Cix1.com
SiteMap - Müzik Dinle - SBS Puan Hesaplama - ADSL Borç Sorgulama - Ne Zaman Emekli Olurum - Posta Kodları